Bo Pietersz

Bo Pietersz is advocaat gespecialiseerd in contractenrecht en procesrecht. Hij is een vaste sparringpartner voor zijn klanten.

Track Record

Bo staat klanten graag bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering.Hij heeft ervaring in de internationale rechtspraktijk, zowel in de adviespraktijk als het procederen met betrekking tot het commercieel contractenrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding.

Sinds 2014 is Bo ingeschreven als advocaat bij de Orde van Advocaten. Hij heeft meerdere jaren gewerkt als advocaat bij een internationaal nichekantoor gespecialiseerd in internationale handel en contracten, waarna hij in 2020 de stap heeft gemaakt om bij Blenheim Advocaten aan de slag te gaan als advocaat (commercieel) contracten- en procesrecht.

Bo heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Groningen, waar hij zowel een master Privaatrecht als een master Bedrijfsrecht heeft behaald.

Bo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten Verbintenissenrecht als rechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Naast Nederlands spreekt hij vloeiend Engels, en heeft hij kennis van de Franse en Duitse taal.

Gepubliceerde Artikelen